Ryttermelding til høststevne på Geilo

Lørdag 27. 10 og søndag 28. 10 – 2018

Sekretariatet åpner kl. 09.00 begge dager. Pass på å møte opp i god tid. Stevnet starter kl 10.00 begge dager, det betyr at rytterne som starter
først skal være ferdig oppvarmet før dette. I sprang er banen åpen for besiktigelse fra kl. 09:40

Finn veien:

Følg RV 7 mot Geilo. Ca 1,5 km øst for sentrum tar du til høyre ved Øyo-skiltet, se etter den store øksa. Følg veien til du ser skilt mot parkering og stevneplass.

Parkering:

Hestehengere: Parkering for hestehengere på nedsiden av Øyo fabrikker. Dette er skiltet fra veien. Parkering skal kun skje på nedsiden, for å ikke forstyrre deres utsalg. Det går an å kjøre opp til stevneplassen og laste av hest og utstyr før man parkerer hengeren, men vær obs på at det kan bli litt trangt å snu om det er mange biler der fra før.

Personbiler: Personbiler kan parkere på nedsiden av sekretariatet/brakka. Pass på at ikke innkjøringen til rettbanen sperres.

Husk å vise hestepass/vaksinasjonskort i sekretariatet før du laster hesten av hengeren.

Oppvarming:

Oppvarming foregår på utebanen, med mindre været gjør det umulig. I så fall endres det til puljevis oppvarming i hallen – noe som vil føre til at starttidene forskyves. I så fall gis det spesielt beskjed om dette. Det var fine forhold på utebanen fredag kveld.

 

Betaling:

Startavgift skal være betalt før start i klassen. Du kan betale med kontanter eller Vipps. Ikke oppgjorte avgifter faktureres i henhold til KR1, med et administrasjonsgebyr på kr 200,-

 

Stevneleder: Anne-Kristin Aasberg, tlf 46804689

Kiosk:

Det blir kiosksalg med enkel mat, drikke og kaker. Her kan du også betale kontant eller med Vipps.

Ikke ri innenfor publikumsområdet. Skritt på stevneområdet. Ikke la ukjente hester hilse på hverandre. Unngå hester for nær biler, barn og publikum.

Sjekkliste for deg som skal på stevne – en liten huskeliste fra Geilo Ride- og Kjøreklubb.

Velkommen til stevne på Geilo!